1e Jeugdwedstrijd


Elle Baaijens

Eerste jeugdwedstrijd 2022


Zondag 3 april is de eerste jeugdwedstrijd van dit seizoen gespeeld. In totaal hebben 23 jeugdleden meegespeeld, waaronder ook een aantal nieuwe leden. Daarnaast hadden we twee jarige jobs in ons midden. Een feestelijke start dus van het seizoen.


Voor een aantal was het ook de eerste keer op de grote baan. Het was best een beetje spannend, maar het is gelukkig goed gegaan. Dank ook aan de begeleiders van de wedstrijd. Zonder hen kan er geen jeugdwedstrijd plaatsvinden. We stellen dit zeer op prijs.


Rik van Aken

De uitslag van de wedstrijd is als volgt:


Bij putten waren Pepijn en Elle (zij speelde voor de eerste keer mee) King en Queen.

Putting King: Pepijn van den Berg (12 slagen op 6 holes) Putting Queen: Elle Baaijens (16 slagen op 6 holes)

Pepijn van de Berg

Op de par-3 vielen ook twee nieuwe jeugdleden in de medailles, Elle en Isabelle. 1e prijs: Elle Baaijens 2e prijs: Mees van de Vossenberg 3e prijs: Isabelle Peters Op de grote baan waren het de jongens die met de eer gingen strijken. 1e prijs: Seb van den Hurk 2e prijs: Fu-Hong Chu 3e prijs: Boet Henschen Ook hebben we weer een aantal labels mogen uitreiken. Onze jeugdleden komen zo stap voor stap steeds dichterbij hun baanpermissie. Deze keer hebben we de volgende labels uitgereikt. Eagle Label was voor Isabelle Peters, Jason de Kort, Tijn Eele En de Albatros label hebben Elle Baaijens en Mees van de Vossenberg gehaald.


Liza Wedding en Boet Henschen

We kijken uit naar de volgende jeugdwedstrijd op 22 mei! Jeugdcommissie Tongelreep Theo, Monique en Sabine

97 weergaven