1. Starttijd reserveren

 

Om te kunnen spelen is een starttijd nodig. Voor het reserveren van starttijden gelden de volgende regels:

  • Houd je aan de algemene regels voor golfers die door de NGF zijn opgesteld (zie Protocol)

  • Reserveren kan maximaal 7 dagen van tevoren

  • Starttijden tussen 8.00 uur en 20.00 uur

  • Reserveren voor de grote baan kan voor meerdere rondes van 9-holes

  • Vierballen zijn toegestaan door twee tweeballen samen te voegen en op de eerste starttijd te starten. Dit is een proef

 

Starttijden reserveren kan via de site (Kan ik spelen? > Starttijd reserveren)  of via de Web App van Egolf op je mobiele telefoon of tablet (m.eg4u.nl). Klik hier voor een handleiding voor beide opties.

Starttijden reserveren via de zuil in de hal is op dit moment niet mogelijk.

 

Ballenwassers zijn afgedekt en de cups zijn zo geprepareerd dat de vlaggenstok niet hoeft te worden aangeraakt. Harken in de bunkers zijn inmiddels weer teruggeplaatst conform het protocol van de NGF. Daarbij is het echter wel belangrijk dat de speler na het gebruik van een hark direct hun handen moeten desinfecteren met zelf meegenomen gel of doekjes. De verantwoordelijkheid ligt dus bij de speler zelf. Via bijgaande link kun je lezen hoe het zit met de golfregels in corona-tijd (https://www.ngf.nl/coronaregels).

 

2. Gebruik Driving Range / Putting green / Chipping green

 

De driving range / putting green / chipping green is zodanig ingericht dat het mogelijk is om de vereiste afstand van elkaar te houden. Het is niet de bedoeling dat er groepsvorming ontstaat. Daarom verzoeken wij de volgende regels in acht te nemen:
 

  • Inslaan voordat je de baan ingaat is toegestaan

  • Eén persoon die moet wachten totdat er een mat vrijkomt is OK, maar er mag zich geen rij vormen

  • Als je wilt trainen: beperk je trainingstijd tot maximaal een uur

  • Is alles bezet: ga dan weer weg en kom op een later tijdstip terug.

 

De Marshal zal erop toezien dat iedereen zich aan deze regels houdt en is gemachtigd om mensen weg te sturen als het te druk dreigt te worden.

 

 

3. Handicarts

 

Handicarts kunnen worden gereserveerd via de caddymaster. In de buggy’s zijn ontsmettingsmiddelen aanwezig. Iedereen wordt verzocht na afloop van gebruik de buggy schoon te maken.

 

 

4. Golflessen

 

Golflessen bij één van onze pro’s kunnen op de gebruikelijke wijze worden geboekt. Volgens het protocol van de NGF mogen ook weer groepslessen worden gegeven, mits iedereen 1,5 meter afstand houdt.

Reserveren: 040 252 09 62

  • Facebook Clean Grey

Golf & Countryclub De Tongelreep     Charles Roelslaan 15      5644 HX  Eindhoven      Tel: 040 - 252 09 62     info@golfdetongelreep.nl