1. Starttijd reserveren

 

Om te kunnen spelen is een starttijd nodig. Voor het reserveren van starttijden gelden de volgende regels:

 • Houd je aan de algemene regels voor golfers die door de NGF zijn opgesteld (zie Protocol)

 • Reserveren kan maximaal twee dagen van tevoren

 • Starttijden tussen 8.00 uur en 20.00 uur

 • Reserveren voor de grote baan kan voor meerdere rondes van 9-holes

 • Maximaal drie spelers per flight

 • Alleen leden en introducees worden op dit moment toegelaten - greenfeeërs en Allianatie-leden nog niet

 

Starttijden reserveren kan via de site (Kan ik spelen? > Starttijd reserveren)  of via de Web App van Egolf op je mobiele telefoon of tablet (m.eg4u.nl). Klik hier voor een handleiding voor beide opties.

Starttijden reserveren via de zuil in de hal is op dit moment niet mogelijk.

 

Ook voor de Par3-baan dient te worden geserveerd. Dat geldt dus ook voor leden van de campus. Reserveren voor de Par3-baan kan door in het keuzemenu ‘Par3’ te kiezen.

 

In de baan zijn alle harken weggehaald, prullenbakken en ballenwassers zijn afgedekt en de cups zijn zo geprepareerd dat de vlaggenstok niet hoeft te worden aangeraakt. Via bijgaande link kun je lezen hoe het zit met de golfregels in corona-tijd (https://www.ngf.nl/coronaregels).

 

 

2. Gebruik Driving Range / Putting green / Chipping green

 

De driving range / putting green / chipping green is zodanig ingericht dat het mogelijk is om de vereiste afstand van elkaar te houden. Het is niet de bedoeling dat er groepsvorming ontstaat. Daarom verzoeken wij de volgende regels in acht te nemen:
 

 • Spelers die willen inslaan voordat ze de baan in gaan: doe het kort en bij voorkeur op de afslagmatten vóór het clubhuis.

 • Eén persoon die moet wachten totdat er een mat vrijkomt is OK, maar er mag zich geen rij vormen.

 • Als je wilt trainen: beperk je trainingstijd tot maximaal een uur.

 • Is alles bezet: ga dan weer weg en kom op een later tijdstip terug.

 

De Marshal zal erop toezien dat iedereen zich aan deze regels houdt en is gemachtigd om mensen weg te sturen als het te druk dreigt te worden.

 

 

3. Handicarts

 

Handicarts kunnen worden gereserveerd via de caddymaster. In de buggy’s zijn ontsmettingsmiddelen aanwezig. Iedereen wordt verzocht na afloop van gebruik de buggy schoon te maken.

 

 

4. Golflessen

 

Golflessen bij één van onze pro’s kunnen op de gebruikelijke wijze worden geboekt. Volgens het protocol van de NGF mogen ook weer groepslessen worden gegeven tot maximaal 10 personen.

 

 

5. Horeca

 

Vanaf 10.00 uur levert Gijs "to go service" . Je kunt wel gebruik maken van het toilet in het clubhuis. Het is niet toegestaan om na afloop van de golfronde of de training op de club te blijven.

Reserveren: 040 252 09 62

 • Facebook Clean Grey

Golf & Countryclub De Tongelreep     Charles Roelslaan 15      5644 HX  Eindhoven      Tel: 040 - 252 09 62     info@golfdetongelreep.nl