Learn, Practice, Play

De Golfschool wordt gerund door twee professionals die kunnen beschikken over de meest innovatieve faciliteiten, zowel indoor als outdoor. Daardoor kan het gehele jaar door en op elk gewenst tijdstip van de dag worden lesgegeven. De professionals beschikken over moderne technische hulpmiddelen zoals de Flightscope, SAMBalanceLab (in- en outdoor) en SAMPuttLab. Daarnaast is er een professionele clubfitter werkzaam op De Tongelreep waardoor clubs ter plekke kunnen worden aangemeten, aangepast en uitgeprobeerd. 

 

Onze Golfpro's

Naam:

Golfpro sinds:

Telefoon:

E-mail:

Joop Renders

1981

0032 477 360 012

info@golfenmanagement.com

Joop is letterlijk naast golfbaan Toxandria geboren en kwam zodoende al heel vroeg in aanraking met de golfsport. Golf werd zijn passie en zijn beroep. Joop is A3 professional (KSS 4), volgt de laatste trends op golfgebied en past deze toe in zijn lessen. Zijn motto: “met goede spelers creëer je een goed sportief beleid”. 

Naam:

Golfpro sinds:

Telefoon:

E-mail:

Robert van den Broek

1996

06 - 46 06 44 31

r.broekree@upcmail.nl

Robert’s moeder vroeg ooit om haar les over te nemen en sindsdien is hij verkocht aan de golfsport. Behalve succesvol teaching pro is Robert ook drie keer winnaar geweest op de Monday Tour, het wedstrijdcircuit voor Nederlandse golf-professionals. Zijn motto: “the more you practice, the luckier you get”.

Reserveren: 040 252 09 62

  • Facebook Clean Grey

Golf & Countryclub De Tongelreep     Charles Roelslaan 15      5644 HX  Eindhoven      Tel: 040 - 252 09 62     info@golfdetongelreep.nl